VI ÄR ASSIST MEDIA.

Assist Media är en mix av kunskaper inom olika områden, vi har idag en samlad erfarenhet på över 50 år inom sökmedia och reklam. Vi jobbar endast med det som vi kan och är experter inom. Kontakta oss för hjälp.

Förtroende och resultat

Det är mycket viktigt för oss att du har ett högt förtroende för det vi jobbar med åt er.

Vi jobbar alltid nära våra kunder med regelbundna uppföljningar och presentation av det resultat som era kampanjer har gett. Du kan alltid ringa oss eller komma förbi något av våra kontor och prata med oss. Våra dörrar är alltid öppna för dig om du vill gå igenom din marknadsföring eller bara komma in på en kopp kaffe och träffa oss.

Enkelhet och kvalitet

Det ska vara och är enkelt att anlita och jobba med oss. Vi är experter på de områden vi jobbar inom och vi ser hela tiden till att utbilda oss inom nya produkter och tjänster som kommer på marknaden. Vi är bl a certifierade Google Partners. Vi lyssnar på vilka mål du har och guidar dig sedan på rätt väg för att du ska få dina mål uppfyllda. Vi är inte nöjda förrän vi uppnått eller överträffat dina mål. För att du enkelt ska kunna följa resultaten får du som kund hos oss ett eget inlogg till vår webbportal där du hela tiden kan följa vårt arbete och resultatet som det har gett.

Långsiktighet

Vi ser inte vårt samarbete som något kortsiktigt projekt. Majoriteten av våra kunder har sedan de anlitat oss stannat kvar med oss i flera år. Vi vill vara en del av ditt företags framgångar och utveckling under lång tid framöver och det visar vi genom uppfyllda mål år efter år.

Självklart kan du anlita oss för enstaka kampanjer också utan att teckna några långa avtal – vi jobbar alltid lika hårt för att du ska vara mer än nöjd med vårt arbete.