Mediaplanering

Optimering av marknadsinsatser för bättre effekt

Hur går vi tillväga?

Tillsammans med er så tar vi reda på vilka mål ni har, vilken målgrupp ni har och hur ni når de på bästa sätt.

Vi hjälper till med alla kanaler ni behöver synas i – sökmotoroptimering, sociala medier, traditionella medier m m. Oavsett var ni behöver synas så hjälper vi er med spetskompetens inom alla områden. Vi ser till att ni ligger steget före era konkurrenter.

 

Varför anlita oss?

Vi har spetskompetens på alla medier du behöver synas i. Du kan lita på att du får den bästa hjälpen med allt från strategi, planering till utförande.

Du får en personlig projektledare som har det övergripande ansvaret för din marknadsföring med mångårig erfarenhet av mediaplanering. Du kommer få regelbunden uppföljning dels via personliga möten samt en egen inloggning till vårt digitala verktyg där du dagligen kan följa upp vårt arbete och resultat.

Optimering

Vi optimerar dina markandsföringsinsatser så att varje krona blir rätt investerad och ger mer tillbaka i form av nya kunder. Du får tillgång till hela vårt team med experter på olika marknadsföringskanaler.

Besparing

Genom att enbart investera i rätt kanaler så kan vi skala bort de kanaler som inte ger rätt effekt. Vi sköter även inköp och ser till att du hela tiden har det bästa priset i de kanaler du ska synas i.

Tid

Genom att lägga över all marknadsföringsplanering hos oss så sparar du tid och får dessutom ett team med experter som ser till att du syns på rätt sätt.

Du hänvisar dessutom alla som kontaktar dig gällande marknadsföring till oss så utvärderar vi alla erbjudanden åt dig.

Uppföljning

Genom regelbunda uppföljningar, eget inlogg till vårt onlinerapporterinssystem och möten så har du hela tiden koll på att allt går åt det håll som du vill. Vi värdesätter täta uppföljningar med våra kunder och det brukar vara mycket uppskattat.

Resultatsmätning

Genom att hela tiden mäta alla kanaler du syns i så vet du att du syns på rätt sätt och får nya kunder. Vi är måna om att alla satsningar ska ge tillbaka mer nya kunder än vad du fått innan du anlitade oss.

Vi är Google Partner

Assist Media är Google Partner. Det innebär att vi är utbildade och certifierade av Google och specialister på deras produkter. Anlita oss om du vill ha en trygg partner i din marknadsföring på Google med deras söknätverk, display, Youtube mm.

               

Ring 010-4940960 så hjälper vi dig med mediaplanering

Har du koll på att all din annonsering hamnar rätt? Vet du att du får tillbaka mer än du lägger ut? Vi hjälper dig att planera var du ska annonsera samt det viktigaste – mäter att du tjänar på din annonsering.
KONTAKTA ASSIST MEDIA
Några av våra nöjda kunder

Komplimanger från uppdragsgivare