Google Adwords

Google Partner med fokus på trafik och konvertering för ökad försäljning

Som Google Partner så är vi experter på Googles tjänster. Utbildade och certifierade. När ni anlitar oss har ni en trygg partner som gör allt för att ditt företag ska synas på bästa sätt och få ut bästa möjliga resultat av din annonsering.

Google Adwords

Via Google Adwords så når du dina kunder när de är intresserade av att hitta just det ditt företag erbjuder. De kanske inte vet att just ditt företag levererar de tjänsterna eller produkterna men de är ute efter att köpa just det ditt företag erbjuder. Vi hjälper dig att synas på just de sökningar som görs på Google där du har möjlighet att sälja dina produkter eller tjänster.

Vi hjälper dig från grunden eller optimerar ditt befintliga Google Adwordskonto för att du ska konvertera så mycket som möjligt.

Vi ser också till att du kan mäta hur mycket du sålt eller hur många kontakter du fått så att du kan se att du tjänat på din investering.

Google Shopping

Jobbar du med E-handel så är Google shopping en mycket viktig kanal. Google shoppingannonser visas när någon söker på en av dina produkter på Google. Här kan du visa upp dina erbjduanden, kampanjer eller hela ditt sortiment.

Du visar upp bild, text och pris och när kunden klickar på annonsen så kommer de in till den produkt som du visat.

Vi hjälper dig med att sätta upp Google shopping med produktfiler, budgivning, att du syns på rätt sätt samt det viktigaste – ökar din försäljning.

YouTube

Via Youtube så hjälper vi dig att nå ut med ditt varumärke eller erbjudande. Youtube är en mycket effektiv kanal för att på ett effektivt sätt nå ut med ditt varumärke till din målgrupp. På Youtube kan du synas med allt från textannonser till reklamfilm. Vi hjälper dig med annonser, både text och bildannonser, men även med filmproduktion (läs mer om det här, lägg in länk till filmproduktionsdelen på sidan).

Vi hjälper dig från start till mål.

Remarketing

Remarketing via Googles Displaynätverk är mycket effektivt för att öka konverteringar från dina potentiella kunder.

Genom att annonsera till de som redan har besökt din webbplats så påminner du de om att ni finns och kan locka de tillbaka för att göra ett köp eller ta kontakt med er.

Enkelt förklarat så kommer dina annonser visas för de som tidigare besökt din webb när de surfar vidare på andra sidor som t ex dagstidningar, appar, bloggar m m.

Vi är Google Partner

Assist Media är Google Partner. Det innebär att vi är utbildade och certifierade av Google och specialister på deras produkter. Anlita oss om du vill ha en trygg partner i din marknadsföring på Google med deras söknätverk, display, Youtube mm.

               

Ring 010-4940960 så hjälper vi dig med synbarhet hos Google

Vill du veta mer om Googles produkter och hur vi med hjälp av dem kan hjälpa ditt företag? Kontakta oss så berättar vi mer.

KONTAKTA ASSIST MEDIA
Några av våra nöjda kunder

Komplimanger från uppdragsgivare