Digital annonsering

Digital annonsering med Assist Media

Nå rätt personer med träffsäker exponering och målgruppsanpassade annonser.

Vi människor är nyckfulla. Vi hoppar mellan webbplatser och sociala medier samtidigt som vi byter mellan mobil, surfplatta och dator. Motsvarande beteende i traditionella medier är en kostsam utmaning för att nå tänkbara intressenter, men som i en digital värld innebär oändliga möjligheter för att exponera era kunder för rätt budskap i rätt forum vid rätt tid då informationen eftersöks.

Facebook

På världens största sociala nätverk går det att annonsera väldigt specifikt mot möjliga målgrupper, även när de byter mellan olika enheter. Dessutom ger Facebook-annonsering extra spridning via delningar, kommentarer och gilla-markeringar.

Instagram

Med Instagram får du en kanal med visuellt fokus och högt engagemang. Och eftersom kanalen ägs av Facebook finns kraftfulla målgruppsinsikter i botten och möjligenhet att nå potentiella kunder med Instagram-annonsering.

Linkedin

På linkedin har du möjlighet att att nå ut på olika sätt till en lite mer specifik målgrupp än på andra platser. Linkedins har ett mycket professionellt fokus och du kan direkt nå ut till beslutsfattare på företag. Du kan även annonsera mot en specifik yrkestitel som du inte kan på andra nätverk. Ca 80 % av användarna på linkedin är beslutsfattare på olika nivåer så möjligheterna att ha en lyckad annonskampanj är stor om du gör det på rätt sätt.

Vi hjälper dig att skapa rätt annonsering på LinkedIn, placera de rätt, nå ut till din målgrupp samt mäta resultatet på kampanjen så du får det presenterat på ett tydligt sätt.

Kontakta oss så berättar vi mer hu vi kan hjälpa dig att nå ut på rätt sätt via Linkedin.

YouTube

Via Youtube så hjälper vi dig att nå ut med ditt varumärke eller erbjudande. Youtube är en mycket effektiv kanal för att på ett effektivt sätt nå ut med ditt varumärke till din målgrupp. På Youtube kan du synas med allt från textannonser till reklamfilm. Vi hjälper dig med annonser, både text och bildannonser, men även med filmproduktion.

SNAPCHAT

Är du i behov att nå ut till en yngre målgrupp så är snapchat en bra plattform att använda. Vi hjälper dig hela vägen med annonser, anpassa målgrupp till uppföljning.

Schibstedt

Med kanaler som Aftonbladet, Sportbladet, tv.nu, SVD m m så är detta en mycket bra kanal för dig som vill nå ut till många med ditt budskap i olika välanvända medier.

Digitala nätverk, Appar m.m.

Vi håller hela tiden koll på vad som finns på marknaden och vad som är på väg att bli stort. Vi hittar de platser där dina kunder finns och riktar dina annonser till just den målgruppen du vill nå.

Kontakta oss så hjälper vi dig


  Vi är Google Partners

  Assist Media är Google Partner. Det innebär att vi är utbildade och certifierade av Google och specialister på deras produkter. Anlita oss om du vill ha en trygg partner i din marknadsföring på Google med deras söknätverk, display, Youtube mm.

                 

  Ring 010-4940960 så hjälper vi dig med digital annonsering

  Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig med digital annonsering och marknadsföring på ledande medier? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  KONTAKTA ASSIST MEDIA
  Några av våra nöjda kunder

  Komplimanger från uppdragsgivare